user_mobilelogo

 


Vastelaoveskrèntje 2021 voorpagina website

 

In 2021 is een alternatieve Vastelaoveskrèntje gratis huis-aan-huis bezorgd in het weekend van 5,6 en 7 februari. Deze is ook digitaal te lezen, klik hier!

Niet van toepassing op 2021: De Kieveloeët komt ieder jaar de zaterdag voor het begin van de vastelaovend langs de deur om de krant te verkopen. Ieder jaar staat deze weer vol met ludieke stukjes, foto’s en informatie voor het aankomend vastelaovesseizoen. Was u niet thuis? De krant is vanaf de maandag erna te koop bij Coolen-Pluijm, Van den Beuken Uw Slager en bij Dikke Mik. 

Gevraogd: Tips vur de vastelaoveskrant

Op dit moment wordt er alweer aan een nieuwe editie van de Vastelaoveskrant “De Kieveloeët” gewerkt. In deze editie moeten natuurlijk weer vele ludieke artikelen geplaatst worden over gebeurtenissen die het afgelopen jaar binnen onze gemeenschap gebeurd zijn.

Kent u een dergelijk ludiek verhaal? Zorg dan dat het redactieteam dit verhaal te horen krijgt. U kunt het verhaal gewoon in het Nederlands aanleveren, de redactie van de krant zorgt ervoor dat het omgezet wordt in het Mééls dialect.

Stuur ons uw verhaal. Het liefst zo spoedig mogelijk!

 

Stuur uw ludieke verhaal in met behulp van onderstaand formulier

 

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Uw e-mail adres wordt alleen gebruikt als de redactie nog vragen heeft over het door u ingestuurde verhaal.

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer