user_mobilelogo

Meedoen met de optocht? Dat kan door het aanmeldformulier hieronder te downloaden of door onderstaand formulier in te vullen.
Laat je inspireren door de spreuk van Prins Pascal I: “Groeët òf kléénj van stuk, belééve wéj vastelaovesgeluk”.

 

Download het reglement

 

Reglement van de Optocht

 

Download het reglement

Aanmeldformulier van de Optocht in PDF

 

 


Winnaar grote groepen optocht 2018 foto website

Op Vastelaoveszondig 23 februari a.s. zal de optocht door onze Meijelse straten trekken. We hopen op goe veurberéjde creaties voor Prins Pascal I. De spreuk van onze Prins: “Groeët òf kléénj van stuk, belééve wéj vastelaovesgeluk” vormt hopelijk weer een grote inspiratiebron om veel plezier mee te beleven.


Hebben jullie een leuk idee? Pak je dan samen met vrienden, buren of familie en doe met de optocht mee. Natuurlijk verwachten we ook veel jeugd in de optocht, voor elke deelnemer heeft Prins Pascal I namelijk een prijs in het verschiet.


Om precies 13:30 uur in de middag zal de stoet starten vanaf de Donk, om uiteindelijk te eindigen op het Alexanderplein. Prins Pascal I zal het optocht defilé afnemen vanaf de prinsenwagen. Hij zal vanaf de Donk toekijken hoe iedereen zijn creatie uit heeft gevoerd.


Graag nodigen we de mensen die niet mee doen uit om langs te kant te genieten van de deelnemers. Naast de prinsenwagen van de Kieveloeët zijn ook de prinsenwagens van De Kéjseut en De Véngneuze te bewonderen.


Deelnemers kunnen online hun deelname doorgeven door het invullen van het aanmeldformulier. Het opgaveformulier is ook te downloaden op kieveloeet.nl en af te halen bij De Heere van Meijel, in de Dorpsstraat. Opgaves dienen uiterlijk woensdag 19 februari a.s. binnen te zijn.

 
De nummers kunnen worden afgehaald op zaterdag 22 februari a.s. vanaf 10.00 uur bij De Heere van Meijel. De uitslag van de optocht wordt op zondagavond om 21.00 uur bekend gemaakt in het Oranje Hotel. De uitslag voor jeugdcategorie I is een dag later (maandagmiddag) bij het Kéjsjeutebal.

 
Heb je een idee? Doe mee! Wij rekenen op een groot aantal deelnemers en vele toeschouwers langs de kant.

 

Aanmeldformulier Optocht

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Deelnemer wenst deel te nemen in de volgende categorie overeenkomstig met art. 1 uit het reglement:
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Door inlevering van dit inschrijfformulier verklaart deelnemer zich tevens akkoord met het reglement van de carnavalsoptocht van
“C.V. De Kieveloeet”, in het bijzonder over hetgeen is opgenomen onder punt 20, het alcoholgebruik.
Contactpersoon heeft het reglement van de optocht onder de aandacht gebracht bij de overige deelnemers in zijn of haar groep.