user_mobilelogo

Op dinsdagmiddag 5 maart wordt voor de 24e keer het Kieveloeëte Treffe georganiseerd in het Clubhuis van de Kieveloeët.

 

Meel dreejt dur

 

Met als thema Méél drèèjt dur

 

Een open podium voor de vastelaovesvierders met ongekend veel humor. In ongedwongen sfeer zijn er diverse optredens met buut, zang, sketch, playback, en ga zo maar door. Prins Luc 1e zal het spits afbijten met een voortreffelijke act, maar er is plaats voor meer talenten uit ons Kieveloeëtte-riek!

 

Een van de hoogte punten van het Kieveloeëte Treffe is ieder jaar het bekend maken van de vastelaovesvierder. Wie o wie wordt de opvolger van Bertine van Heugten? Kandidaten voor deze titel kunnen HIER aangemeld worden.

 

 Zoals u gewend bent zal ook onze hofkapel Goe Gehusseld deze middag muzikaal opluisteren en de hoogste noot spelen. Deze kapel is onmisbaar voor de Méélse vastelaovend en zeker voor ons Kieveltreffe.

 

Daarnaast worden de best geschminkte en best geklede met betrekking tot het thema Méél drèèjt dur door een vakkundige jury gekozen.

 

Beest Geschminkt                                    Beest Verkled

 

Zijn er ideeën om aan deze middag deel te nemen dan kunt zich aanmelden bij: Mark van Rooij: 06-25002144 (na 18.00 uur) of via mail. Aanmelden kan tot 2 weken voor het Kieveltreffe. Voor het programma van deze middag geldt vol is vol.

 

Laat zien dat we veel talent hebben in Meijel en meld jullie aan!!