user_mobilelogo

Even opfrissen en meteen weer naar het mombakkesbal, wat een feest was dit weer. Het begon allemaal rustig want ja, het is ook erg warm en dorstig achter zo’n masker. Maar langzaam kwamen de meest originele en creatieve creaties binnen. Wat was er toch weer een werk gedaan om op dit bal te verschijnen ik heb werkelijk mijn ogen uit gekeken.

Je denkt dan op een gegeven moment wel te weten wie er zich onder welk masker schuil houd maar ik moest na de demasqué constateren dat ik er een paar keer goed langs zat. De jury had ook een moeilijke taak maar kwamen toch met deze uitslag mooist verklede persoon Plint Eastwood (Fred v Rijt), mooist geschminkt, Jan en Irma Ghielen en Mariet Smeets, en mooiste groep, de Mummies (fam. Hoebergen).

Ook weer aanwezig was natuurlijk de Mistery Guest en dat was mijn eigen zus Linda Beijers Slegers. De C.C. was ook hier weer duidelijk aanwezig en zette me weer in het zonnetje met nog een onderscheiding en een oorkonde met daarop een lidmaatschap voor het leven. De Aaw Prinse die als Duitse karnevals vereniging Grefrath waren verkleed gaven mij ook nog een onderscheiding. Dat ik niet iedereen herkende bleek wel toen er drie dames verkleed als cadeau’s op het podium kwamen staan. Één van die drie was Miriam en ik moest haar eruit zien te kiezen maar helaas voor Miriam ging ik er met Marij Arts vandoor. Helaas mocht ik haar van haar echtgenoot Twan niet houden. De Méélse carnavals-schlagers dreunde weer uit de boksen en het bleef nog lang druk in café d’n Dokter. Maar aan alles komt een einde en zo ook aan deze avond, ik heb weer genoten en met mij vele anderen.