user_mobilelogo

Zo, zaterdag morgen ging de wekker weer want er stond weer van alles op de planning. Nog een beetje loom van de avond van te voren want we waren bij de Vangrail geweest. Daar stond namelijk de schraveleliedere avond op het programma en dat was weer gezellig. De polonaises trokken volop door de Vangrail heen en de muziek was natuurlijk schitterend. De uitslag van die avond: op 3 Èngesjoote Wild, 2de Kumtjie en de terechte winnaar Óngerakkesen Doorst. Dus genoeg reden om er een feestje van te maken.

’s-Morgens om 10 uur ging ik als eerste naar Automobielbedrijf Joosten want daar stond wat leuks op me te wachten. John Koopmans had voor mij een dikke Nissan Terrano beletterd met mijn naam, spreuk en nog diverse andere dingen geregeld. Met deze Prinsewagen zullen jullie mij de gehele carnaval rond zien crossen. John bedankt!!

's-Middags ben ik nog even naar de repetitie van de Kééj Knappe Kwéékmiddig gaan kijken, en daar lopen al wat talenten rond. Hartstikke leuk om de jeugd zo fanatiek bezig te zien dat beloofd wat voor de toekomst.