user_mobilelogo

Blij verrast waren en zijn Miriam en ik na het geweldige onthaal dat we kregen op het Prinsenbal. Aan mij de eervolle taak om dit jaar over het Kieveloeëte-rijk te heersen als Prins Wout I - 2005! Ik wil jullie dan ook op de eerste plaats van harte bedanken voor jullie leuke en spontane reacties die Miriam, Ralph (reserve Adjudant) en ik hebben gekregen. Want echt niemand had dit verwacht en dat is ook het mooiste. Je ziet dan al die verbaasde gezichten van alle mensen aanwezig, echt super!

Ook een bijzonder woord van dank aan het comité, Vorst Joost, Adjudant Henk, de raad van elf, Hofkapel Goe Gehusseld, Flame en natuurlijk de dames.

Verder wil ik nog mijn voorganger Prins Twan I van harte bedanken voor zijn geweldige Prinsschap van vastelaovend 2004.

De vasteloavend 2005 staat al weer voor de deur en ik heb er een heel goed gevoel over dat het een spetterend en onvergetelijke tijd zal worden. Samen met jullie Méélse mensen moet dat ook zeker gaan lukken. Wij komen elkaar vast en zeker nog vaak tegen bij de verschillende activiteiten die door de Kieveloeët georganiseerd zijn. En vooral met die drie dolle dagen maken we er dit jaar een echte knaller van!!!

En vergeet vooral niet mijn spreuk:

“Al haale ge ’t utj ouw tiën, tot ’t leest óp de bieën”