user_mobilelogo

Om 15.30 uur waren we weer van de partij om de gasten te ontvangen voor de feestvergadering, (wist toen nog niet dat het bestond, maar toch). De vergadering werd natuurlijk geopend en geleid door onze voorzitter Frits Berben. Een schitterend in elkaar gezette presentatie werd op groot scherm getoond. In deze presentatie werd met beeld- en geluidsmateriaal de rijke historie van de Kieveloeët doorlopen, elke Prins met spreuk en een kort verhaal met wat er toen leefde knalde van het scherm af.

Het eerste Jubileum boek mocht ik hier ook overhandigen en wel aan de vrouw van de oprichter van de Kieveloeët, de vrouw van Paul Pluijm, Annie Pluijm. Ook de sponsoren werden bedankt met het jubileumboek, bloemen en een Mééls klétske. Nadat er geen vragen voor de rondvraag waren werd de vergadering al zingend met Lééve de Kieveloeët afgesloten. Om ons voor de avond klaar te maken konden we ons aansterken met wederom een perfect verzorgt Buffet waar we met zijn allen flink van genoten hebben.

Het avond programma kon beginnen, er werden noch snel wat foto’s gemaakt met Goe Gehusseld en natuurlijk met alle oud Prinsen waar ik na 7 januari ook bij zal horen. Zo vaak komt het natuurlijk niet voor dat er zoveel Prinsen bij elkaar zijn dus dat moet vastgelegd worden. Dj Perry liet de boxen trillen en feest barste los. De Kieveloeët heeft speciaal voor dit jubileum een liedje gemaakt en dat werd ook hier weer ten gehore gebracht. Als je wil weten hoe het liedje gaat, ben maar niet bang, het zal nog geregeld te horen zijn op de komende festiviteiten.

Wie de nieuwe Prins wordt is natuurlijk nog een verrassing maar het moet gezegt worden dat het prinsen-pak Thijs Vaes wel goed staat, en hij ging er al helemaal in op. Meteen trok hij aan de kop van de polonaise door de zaal. Ook deze avond werd er nog tot laat in de avond flink gefeest, het is immers maar één keer een 5x11 jarig jubileum.