user_mobilelogo

Op 13 november a.s. organiseert C.V. De Kieveloeët een nieuwe editie van 't Sjééle Waazel Gala. Een avond die in het teken staat van de buutte. Limburgse en Brabantse toppers hebben al op de Meijelse planken gestaan, van Limburgse tot Brabantse kampioenen. Dat is op zaterdagavond 13 november a.s. niet anders: 

Na een jaar afwezigheid presenteren we met trots ons programma met toppers in de ton zoals Berry Knapen, Henrie van Geneijgen, Bjorn Smits, Dirk Kouwenberg en Boy Janssen. 

Daarmee staan er louter kampioenen in de ton op het Sjééle Waazel Gala, muzikaal begeleid door Die Heimat Kapelle. En om het geheel glans te geven zal Let's Do it een spetterende dans verzorgen. 

Het belooft dus een avond vol kampioenskwaliteit te worden, waarbij vooral gelachen moet worden. C.V. De Kieveloeët, onder aanvoering van Prins Pascal I, nodigt u van harte uit.

Kaartjes (e-tickets) zijn te koop via deze site, maar ook bij De Heere Van Meijel. Bij vragen over de bestelling van de e-tickets kun je contact opnemen via 

Vanwege de (op dit moment) geldende coronamaatregelen is het tonen van een corona-toegangsbewijs op deze avond verplicht.

BESTEL KAARTJES, klik hier!