user_mobilelogo

 

Het Sjééle Waazel Gala is uitverkocht!


Dat betekent een uitverkochte zaal met ruim 500 aanwezigen. Er zijn dus helaas geen kaarten meer voor zaterdag a.s.

Toch nog kaarten nodig? Meld je dan aan voor de reservelijst door een mail te sturen naar John Evers:

NB: Kaarten worden niet zomaar teruggenomen.

 

De keuze van het publiek in de ton op ‘t 9e Sjééle Waazel Gala!

 

Let's Do ItOp zaterdag 10 december vindt editie 9 plaats van het Sjééle Waazel Gala plaats. D’n Binger in Meijel zal die avond het ‘theater van de buut’ zijn. Maar liefst acht top buuts ‘uit de oude doos’ zullen plaatsnemen in de ton om ervoor te zorgen dat u gaat 'Bèùke van ’t Lache’.

 

Vanwege het aankomend 6x11-jarig jubileum van C.V. De Kieveloeeët wordt deze editie extra speciaal, doordat de buuts door u zijn aangedragen. Tijdens de editie van vorig jaar mocht het aanwezige publiek aangeven welke buut ze graag terugzien in Meijel. Uiteindelijk is het gelukt om enkel toppers te contracteren. 

 

Geheel volgens traditie openen we het gala door jeugdig talent. Dit jaar door veelvuldig Limburgs kampioen Quinn Hansen die ook in 2014 in Meijel in de ton stond. Laat u verrassen door deze ‘coureur in opleiding’.  Daarna volgt de gevestigde orde, die bij u allen bekend is. Zowel Limburgse als Brabantse toppers brengen één van hun topbuuts ten gehore, waar u vorig jaar om vroeg. 

 

Deze avond kunt u genieten van buuts ‘uit de oude doos’ van Ger Frenken,  Andy Marcelissen, Harry Sijbers, Jan Strik, Berry Knapen en Gilbert Petit. De slotact is nog een grote verrassing, maar dat het een spektakel wordt staat vast.

 

Ook de vaste vertrouwde ingrediënten muziek en zang en zullen deze avond worden ingevuld door Die Heimat Kapelle en de dans door Let’s Do It

 

Koop dus snel uw kaarten voor deze unieke editie van ’t Sjééle Waazel Gala!

De voorverkoop start zondagochtend 16 oktober om 9.30 uur bij Oranje Hotel Meijel. De kaarten kosten €15,00 per stuk. Per persoon kunnen maximaal 4 kaarten worden gekocht. 

Graag tot ziens op zaterdag 10 december in d’n Binger!

 

Wat meer info over de artiesten van 2016

 

Quinn Hansen

Quinn Hansen

 

Quinn Hansen is een Limburgs toptalent. Hij werd namelijk al vier keer Limburgs jeugdbuuttekampioen. “Een uitstekende presentatie, sterke mimiek en stembeheersing, een sterke tekst en de uitstraling van iemand die precies weet hoe hij zijn publiek moet bespelen”, aldus het juryrapport. Hij zal de winnende buut van vorig jaar brengen: ‘Coureur in opleiding’, waarbij Quinn in de huid kruipt van Jos en Max Verstappen.

 

Andy Marcellisen

Andy Marcellisen

 

Deze Brabantse topper behoeft in Meijel en omstreken geen uitleg meer. Dit zullen we dan ook niet doen. Andy neemt ons deze avond mee in het kerstverhaal. Als organisatie zijn we ervan overtuigd dat Andy Marcelissen zijn verwachtingen meer dan waar gaat maken! Laat u maar verrassen in Meijel.

 

 

Ger Frenken

Ger Frenken

 

Wederom een winnende buut op de planken in Meijel: De Sjöttekeuningin. Ger Frenken neemt u mee in de Limburgse cultuur van de Schutterijwereld. De Roggelse buutreedner staat garant voor de nodige dosis lach, aangezien dat een van de belangrijkste dingen in zijn leven is: “Met lange tenen kom je immers slecht uit de voeten.”

 

 

Jan Strik

Jan Strik

 

“Een tonproater van het type lach of ik schiet, niet van die fijne woordspelingen, maar gewoon recht voor zijn raap”, dat is Jan Strik. In Meijel komt hij als Johnny de Hells Angel. Een lekker stevige buut, die u blijkbaar erg kon waarderen gezien het aantal ingevulde wensenlijstjes. Geniet van deze veelvuldig kampioen.

 

 

Gilbert Petit

Gilbert Petit

 

Veelvuldig Limburgs buutekampioen, Gilbert Petit uit Ulestraten, komt naar Meijel met zijn topbuut ‘Gewoon eine Allochtoon’, de winnende buut uit 2004. Hij verdiept zich altijd in een maatschappelijk verschijnsel, omdat dat mensen bezig houdt en vragen oproept. “Ik sta in de ton om mensen te laten lachen.” Dat belooft wat voor 10 december aanstaande. 

 

 

Harry Sijbers

Harry Sijbers

 

De uit Son en Breugel afkomstige Harry Sijbers brengt deze avond de buut ‘de buurtvereniging’. Is het te vertalen op uw eigen buurtvereniging? Zijn de verhalen herkenbaar? Deze veelvuldig deelnemer aan de Brabantse Kampioenschappen staat garant voor een flinke portie cabaret.

 

 

Berry Knapen

Berry Knapen

 

Hij noemt zichzelf Absurdist. Absurde typetjes, absurde humor. Eerlijk gezegd is hij zo maf als een deur. Een clown... onvoorspelbaar, hilarisch, explosief een tikkeltje brutaal. Hij komt in Meijel als ‘De Knijnefokker’. "Ik heb schon knijne. Ok hil goei knijne. Die ramme ok da… da is net als een emmer goeie tex van Flexa, da dekt in inne keer."

 

 

Verrassingsact

Verrassingsact

 

Het 9e Sjééle Waazel Gala wordt afgesloten door een verrassingsact. Ook deze is genoemd op het wensenlijstje van een aantal aanwezigen vorig jaar. Koop uw kaarten en maak het mee!