user_mobilelogo

Stuur kopij...

voor in de krant

Lees meer...

't Méélse Vastelaovesfèstieval

Lees meer...

Sjééle Waazel Gala

Lees meer...

Prinsebal

Lees meer...

P&M Liedjesfestival

Lees meer...

Bónte Aovend/Middig

Lees meer...

Kééj Knappe Kwéékmiddig

Bekijk...

De Foto's

Appeltaart, appelbeignets, appelflappen, appelcake, appelvlaai; met de lekkere en gezonde appels van C.V. de Kieveloeët maakt iedereen de lekkerste gerechten. Natuurlijk zijn de appels ook erg lekker als tussendoortje. Schrap de appels dus alvast van het boodschappenlijstje, ze worden zaterdag namelijk huis-aan-huis verkocht. Prins Marcel I appelaktie 2018 - CV De Kieveloeet

Daarom komen leden van C.V. De Kieveloeët op zaterdag 27 oktober vanaf 09:30 uur huis-aan-huis om u die lekkere echte Méélse appels, afkomstig van de Meijelse ondernemer “Groente & Fruit van Lier”, aan te bieden . Mocht u om wat voor reden niet thuis zijn dan kunt u nog terecht bij de marktkraam op het Alexanderplein tot 16:00 uur. Deze marktkraam is het bruisende middelpunt van de appelactie, daar worden de appels aangeboden onder de klanken van Méélse Vastelaoves-muziek. Alle leden van C.V. De Kieveloeët gaan op pad, dus stel ze niet teleur! De opbrengst van deze appelactie komt ook dit jaar weer volledig ten goede aan al onze Méélse Vastelaovend activiteiten. C.V De Kieveloeët wil het culturele erfgoed van de Méélse Vastelaovend bewaren en bewaken. Activiteiten als de Liedjesavond, het Sjééle Waazel Gala, Prinsenbal, KKKM, de Bonte Avond, Seuteloverdracht, De Optocht en het Kieveltreffe kosten behoorlijk wat geld. Met deze appelactie hopen we de nodige financiële middelen te krijgen om die activiteiten te kunnen blijven organiseren voor Meijel.
 
Steun de Méélse vastelaovend en koop een heerlijke zak appels van de Kieveloeët op zaterdag 27 oktober a.s. Voor uw steun zeggen wij alvast: Bedankt !!!

Vastelaovesvierder 2021

Wil je iemand (persoon of groep) nomineren voor vastelaovesvierder?
Laat het ons weten!

 

Stuur ons je nominatie

Dè moet in de krant

Heb je een ludiek verhaal of annekdote voor in de vastelaoveskrant?
Laat het ons weten!

 

Stuur ons je verhaal