user_mobilelogo

Stuur kopij...

voor in de krant

Lees meer...

't Méélse Vastelaovesfèstieval

Lees meer...

Sjééle Waazel Gala

Lees meer...

Prinsebal

Lees meer...

P&M Liedjesfestival

Lees meer...

Bónte Aovend/Middig

Lees meer...

Kééj Knappe Kwéékmiddig

Bekijk...

De Foto's

Vastelaovesles met Prins Hidde IOp maandag 14 november stond er voor Prins Hidde 1e een speciale activiteit op het programma. Die dag heeft hij samen met een aantal leden van C.V. De Kieveloeët vastelaovesles op zijn eigen school kunnen geven. En dat ook nog in het Mééls. Deze les is gegeven aan alle groepen 7 en 8.

Hij begon natuurlijk in zijn eigen klas. De kinderen kregen vragen over de vereniging en Prins Hidde I heeft zelf verteld hoe hij gevraagd werd om prins te worden en de periode tot hij tot Prins Hidde I werd uitgeroepen.
Natuurlijk mochten de kids ook zelf aan de slag. Ze kregen een aantal onderwerpen die met de Vastelaovend te maken hebben, zoals 11-11 en KKKM, om hier iets over op te schrijven en dit dan als een kleine spreekbeurt te vertellen aan de klas. Dit vonden ze zeer leuk.

Als afsluiting van elke les konden we nog even de beentjes strekken en dansen/springen op het nummer van Prins Hidde I, Sun in Shining. Na 6 klassen bezocht te hebben kwam er dan toch een einde aan de vasteslaovesles. Prins Hidde I heeft genoten van deze activiteit.

Basisschool en Doelhof, bedankt.

Vastelaovesvierder 2023

Wil je iemand (persoon of groep) nomineren voor vastelaovesvierder?
Laat het ons weten!

 

Stuur ons je nominatie

Dè moet in de krant

Heb je een ludiek verhaal of annekdote voor in de vastelaoveskrant?
Laat het ons weten!

 

Stuur ons je verhaal